Image
Image
onsdag 5. april 2017
, kl 19:00

På Pub med PublikUng – Opera uten en tråd

Ny spennende hjemmeside for deg som liker klassisk musikk
Følg Opera til folket på den nye hjemmesiden til KlassiskMusikk

Adresse

Christiania Torv 1 (rett ved statuen av «Hansken» i Rådhusgaten)

Kart

Dagens program
«Velkommen til en romantisk aften i operaens tegn… Opera uten en tråd er en aften spekket med vakre høydepunkt fra opera-, operette- og musikalens mystiske og følelsesladde verden… Stjernelaget Dorina Komani (piano), Espen Solsbak (tenor) og Rita Therese Ziem  (sopran) gir alt for kunsten og inviterer til en kveld du sent vil glemme…»
Konserten foregår i Parkettsalen i Musikk & Scenehuset og man kan nyte noe godt i glasset mens man lar seg forføre av den vakre musikken.

Medvirkende

Rita Therese Ziem, sopran
Espen Solsbak, tenor
Dorina Komani, klaver

Om Musikk & Scenehuset

6. september 2014 arrangerte Opera til folket vår første Lørdagsopera i Musikk & Scenehuset. Nå starter sjette sesong i dette flotte lokalet, som vi leier av Kulturetaten. Det vil også bli arrangert mange andre konserter i huset fremover. Følg med på husets egen hjemmeside, www.scenehus.no. Her legges det fortløpende ut hva som skjer. Musikk & Scenehuset er lokalisert i et av Oslos eldste hus og er dermed et av Oslos eldste kulturhus. Flygel har vi kjøpt inn. I baren er det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke. Det er lov å ta drikke med inn på konserten. Stemningen pleier å stå i taket i de vakre lokalene som er litt slitne, men veldig sjarmerende. Vi anbefaler også å ta en tur ned i Gamle Raadhus Restaurant i 1. etg. etter Lørdagsopera for et bedre måltid. For bordbestilling: 22 42 01 07

VELKOMMEN

 

Image