Image
Image
onsdag 8. november 2023
, kl 19:00

Pinquins og NMK: Post-Instrumental Music

Nymusikks Komponistgruppe inviterer til en konsert med hele syv urfremføringer!

Eksperimentell- og samtidsmusikktrio Pinquins fremfører verkene av komponistene
Elise Macmillan ◆ Juhani Silvola ◆ Astrid Solberg ◆ Kari Sundet ◆ John Andrew Wilhite-Hannisdal ◆ Guoste Tamulynaite ◆ Martin Taxt

Med “Post-Instrumental Music” presenterer Pinquins syv verk av NMK komponister som utforsker performativitet, kroppen, og andre aspekter av musikk som ligger utenfor eller forbi instrumentelle tilnærminger til musikk. Konserten er en videreføring av NMKs tidligere konsert “Objektmusikk”, initiert av John Andrew Wilhite-Hannisdal og Guoste Tamulynaite.

Etter konserten inviteres publikum til en samtale ledet av utøver og stipendiat ved Norges Musikkhøgskole, Tora Ferner Lange, sammen med Pinguins medlem Ane Marthe Sørlien Holen og en av komponistene og prosjektets initiator, John Andrew Wilhite-Hannisdal. Samtalen vil handle om kveldens tema og program.

PINQUINS
Jennifer Torrence, Sigrun Rogstad Gomnæs og Ane Marthe Sørlien Holen

Program
Elise Macmillan – Saying is Losing
Juhani Silvola – Music for Three Amplifiers
Astrid Solberg – Plingbonk
Kari Sundet – Hotel Alexandria
John Andrew Wilhite-Hannisdal – Clouds have 2 faces
Guoste Tamulynaite – A SQUARE FULL OF PEOPLE
Martin Taxt – Condensed living

Foto: Anna-Julia Granberg/BLUNDERBUSS

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image