Image
Image
tirsdag 11. juni 2024
, kl 19:00

Rosenhof-korets sommerkonsert

Denne forsommeren har vi ønsket, for å sitere Jan Eggum, å synge om all slags kjærlighet!

Fra Monterverdi til Eggum, fra Elvis til Gjeilo – vi håper at vi har funnet noe for alle, og sammen med dirigenten vår Yngve Sporild Breievne satser vi på å farge sommerkvelden med kjærlighetens alle fasetter.

Rosenhof-koret har sunget siden desember 1954, først som Rosenhof skoles pikekor, og siden 1983 som Rosenhof-koret, et voksent allsidig blandet kor.
Vi fyller 70 år i år og varmer opp til høstens festkonsert med denne hyllesten til kjærligheten.

Billetter

Billetter selges i døren:
Billetter kr. 200
VIPPS: 11383

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.
Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image