Image
Image
torsdag 13. juni 2019
, kl 19:00

Sommerkonsert med tenorbrødrene Enger Holm

For fjerde året på rad vender tenor-brødrene Martin & Henrik Enger Holm snuten hjemover fra studier i London til norsk sommer og ønsker alle og enhver hjertelig velkommen til en eneste stor feiring av sol, varme og kjærlighet, gjennom noen av verdens høyst elskede melodier.

Brødrene har bygget opp en tradisjon gjennom 10 år og hatt stor suksess med sine egne arrangerte konserter til jul og sommer, basert på noen av de mest kjente og kjære tonene fra det klassiske repertoaret. Årets sommerkonsert er som tidligere sentrert rundt de tradisjonsrike sangene ‘Canzone Napoletane’ fra Napoli, som er fremført og gjort kjent av alle verdens tenorer. De utforsker også nytt repertoar hvert år og har inkludert tilskudd av norske romanser, med hjelp av fiolin og spanske sanger akkompagnert av gitar.

Brødrenes faste pianist Stefan Ibsen Zlatanos vil igjen briljere ved tangentene og etter stor suksess i fjor vil det også bli gjensyn med gitarist Elias Ruben Mortensen Narendran. Hjertelig velkommen til sommerkonsert torsdag 13. juni kl. 19:00 på Gamle Raadhus Scene! Billetter kan bestilles gjennom ticketmaster eller ved å ringe 95101490.»

NB! Denne konserten har ikke rabatt til medlemmer av Opera til folket

Image