Image
Image
torsdag 25. mai 2023
, kl 19:00

Konsertserien Periferien presenterer Lasse Passage og Tøyen fil og klafferi

Kvartetten Tøyen fil og klafferi presenterer et spennende program med verk komponert av Inga Magrete Aas, Heida Johannesdottir og Lasse Passage. Konserten rundes av med låter av Lasse Passage som komponisten skal selv spille.

Tøyen Fil og Klafferi setter samtidsmusikk inn i nye, gjerne overraskende sammenhenger, der videoverk og grandiose fiolinsoloer er like naturlige elementer som krasjkurs i ornitologi og radiobingo. Ensemblets store utforskertrang gjør at de arbeider innenfor et vidt spekter av forskjellige sjangere.

Lasse Passage Nøsted er en elektroakustisk komponist som har skrevet et stykke for fløyte, klarinett, fiolin og cello. I “Quadratisch. Praktisch. Gut.“, blir Tøyen Fil og Klafferi de fysiske representantene for sine hovedinstrumenter gjennom dataprotokollen MIDI. Gjennom en elektroakustisk lesning av instrumentalmusikken leker stykket med hva vi tenker på som orginal/kopi, simulering/autentisk.

Med minimalistiske og noen ganger banale strøk, ligger det en oppriktig invitasjon til å trenge inn under overflaten til noe som kan virke demonstrativt middelmådig.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image