Image
Image
søndag 10. mars 2024
, kl 16:00

Veldedighetskonsert: Vår med FolkeMelodi

Våren kommer ulikt for alle og setter seg i sjelen uansett årstid. Når naturen våkner, ønsker alle endringer og fornyelse. La oss gå inn i denne fantastiske sesongen sammen med musikk og veldedighet!

FolkeMelodi har forberedt for dere melodiøse men samtidig sterke sanger skrevet av folk og kjente ukrainske forfattere.
Vi starter kvelden med sanger som symboliserer vårens ankomst og våre kormedlemmer har forberedt solokomposisjoner og fellessang. Datoen for konserten vår sammenfaller med årsdagen for den ukrainske poeten og forfatteren Taras Shevchenko, vi inkluderte også verket hans  i repertoaret vårt. Men også mange andre fantastiske komposisjoner og melodier som gir vårstemning og varmer sjelen.
Intektene fra salv av biletter blir overført til humanitær hjelp for Ukraina

Medvirkende

FolkeMelodi
Dirigent – Iryna Matviichuk

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30. min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image