Olga Jørgensen

Klaver
Image

Norsk-polske Olga Jørgensen er en ettertraktet pianist og kammermusiker som har sin utdannelse fra Royal Academy of Music i London og Norges musikkhøgskole.

Olga har vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester, og har spilt på steder som Troldhaugen i Bergen, Universitetets aula, Wigmore Hall, Purcell Room på Southbank Centre, Steinway Hall, St Martin-in-the-Fields og St John’s Smith Square. Hun har deltatt på festivaler som Risør Kammermusikkfestival, Oslo Kammermusikkfestival, Oslo Operafestival, Hemsingfestivalen, Johan Halvorsen Musikkfestival, Oxford Lieder Festival og Victoria International Arts Festival i Malta.

Hun har også vunnet en rekke priser som blant annet 1. pris i St Martin in the Fields Chamber Music Competition, Malta International Music Competition og Ungdommens Musikkmesterskap. I 2017 mottok hun et av to Yamaha Music Stipend for Skandinavia. 

Nylige høydepunkter inkluderer konserter på Troldhaugen i Bergen, Risør Kammermusikkfestival, Oslo Kammermusikkfestival samt en innspilling sammen med Sara Övinge, Ed Gardner og Det Norske Kammerorkester.

Image
18
juni
kl 13:00

Opera til folket | BAKgården Sandvika (fri entré)

BAKgården
2023