Image
Image
søndag 18. juni 2023
, kl 13:00

Opera til folket | BAKgården Sandvika (fri entré)

BAKgården har samarbeidet med Opera til Folket siden oppstart av i 2011. I år er de tilbake både i mai, juni og juli. Velkommen til en vakker og hyggelig stund med opera i BAKgården.
Denne dagen med:
Eva Langeland Gjerde, Mattis Austrheim og Olga Jørgensen
Eva Langeland Gjerde er en lyrisk sopran fra Horten, Vestfold. Hun har en Bachelor i utøvende klassisk sang fra Baratt Due og straks en master fra Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, med Toril Carlsen som lærer. Hun sang nettopp en rolle i Elektra av Richard Strauss i Den Norske Opera & Ballett.
Mattis Holthe Møll Austrheim fra Bærum har hatt sin musikalske oppvekst i Sølvguttene. Austrheim har nettopp avsluttet master ved Universitetet i Stavanger hos professor Elizabeth Norberg-Schulz og har kommet inn på Operahøgskolen i Oslo til høsten.
Olga Jørgensen (norsk-polsk) er en ettertraktet pianist og kammermusiker som har sin utdannelse fra Royal Academy of Music i London og Norges musikkhøgskole. Hun har også vunnet en rekke priser som blant annet 1. pris i St Martin in the Fields Chamber Music Competition, Malta International Music Competition og Ungdommens Musikkmesterskap. I 2017 mottok hun et av to Yamaha Music Stipend for Skandinavia.
Om BAKgården
BAKgårdsscenen retter seg i hovedsak mot unge talenter, frivillige organisasjoner og dyktige amatører fra Bærum og omegn. Scenen er profesjonelt drevet og tilbyr kvalitet og bredde. Vi samarbeider derfor med en rekke lokale aktører, som musikkskoler, sangpedagoger, kreative linjer ved videregående skoler, Bærum kulturskole, flere lokale ildsjeler mm. Og vi søker stadig å bli kjent med nye samarbeidspartnere.
BAKgården er åpen for alle, og har gratis formiddagsarrangementer hver helg fra mai til august. BAKgårdens publikum er sammensatt – her møtes folk på tvers av generasjoner, kjønn og sosial status. Slik sett er BAKgården en viktig møteplass og et sentralt element i stedsutviklingen i Sandvika.
BAKgården driftes av Bærum kommune

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image