Image
Image
fredag 3. mai 2024
, kl 12:00

Foredrag og panelsamtale / Klassisk innpakning

Klassisk inviterer til panelsamtale om betydningen av rammene rundt klassiske musikk.

Kan man skape nye rammer for klassisk musikk? Betyr innpakningen av konserter noe for publikumstilstrømningen? Vi får gode eksempler fra sterke arrangører som har erfaring med nye konsertformer, og kjører debatt.

I PANELET FINNER VI:

  • Daniel Lyngstad, leder av Interpuls
  • Per Erik Kise Larsen, direktør i Det norske kammerorkester
  • Tora Vik, leder av Oslo Quartet Series: «Sessions»
  • Sara Övinge, fiolinist
  • Yumi Murakami, seniorrådgiver i Kulturdirektoratet

Velkommen til en interessant ettermiddag!

(Arrangementet er en del av bransjetreffet arena:klassisk)

Billetter

Inngang: gratis

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image