Image
Image
lørdag 3. februar 2024
, kl 16:00

Lørdagsopera i Posthallen

Helt nytt denne sesongen er at Opera til folket flytter Lørdagsopera til Posthallen drinkhub. Dette er et helt fantastisk lokale på alle måter, særlig for opera med sin storslåtte akustikk.

Den 11. november 2022 åpnet et av Norges mest ambisiøse barprosjekter. Posthallen Drinkhub ligger i den 2000 kvadratmeter store hallen av granitt og marmor med en takhøyde på 11,4 meter som tidligere huset Oslos hovedpostkontor. Opera til folket feiret sitt 10 årsjubileum her med stor konsert med store solister og orkester. De har også satt opp en fullversjon av Verdis kjente opera Rigoletto i Posthallen.

Hallen inneholder hele åtte barer med hvert sitt konsept. Under Lørdagsopera er ikke alle åpne, men fortvil ikke, de åpner i det Lørdagsopera er ferdig så du kan lett teste alle åtte barene med en gang etter Lørdagsopera.

Dagens program

Arier og ensembler fremført av fantastiske utøvere. Dørene åpner kl 15.00.

Medvirkende

Eline Korbi, sopran
Markus Bjørlykke, tenor
Dorina Komani, klaver

Billetter

Fullpris: kr 250,-
A-kort: 200,-
Operamedlem: kr 200,-
PublikUng/Student: 50,-

Adresse

Posthallen drinkhub, Prinsensgate 8

Litt historie

Lørdagsopera har utviklet seg via flere prosjekter som Opera til folket har arrangert. Det begynte med operapub på Dockside i 2002. Gikk via flere operapuber i Oslo og Operanachspiel på Kristiania Bar og Cafe, før det landet på lørdager kl 16.00 samme sted fra 6. februar 2010. Vi måtte etterhvert flytte derfra og da gikk turen via Pigalle på Grønland før vi endelig endte opp på Gamle Raadhus 6. september 2014. Nå er en ny epoke i ferd med å begynne i Posthallen. Vi håper på mange gode år sammen med verdens beste samarbeidspartnere der. Vi kan også nevne at vi er tilbake på Grønland med Operapub på Grønland Boulebar hver lørdag kl 19.00. Vi satser på fulle hus over alt.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 1500 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image