Image
Image
lørdag 6. juli 2024
, kl 13:00

Opera til folket | BAKgården Sandvika

Opera til folket har samarbeidet med Opera til Folket siden oppstarten i 2011. I år er de tilbake både i juni, juli og august. Velkommen til en vakker og hyggelig stund med opera i BAKgården.

FRI ENTRÉ

Medvirkende

  • Pauline Aase, sopran
  • Désirée Baraula-Massari, mezzoropran
  • Stefan Ibsen Zlatanos, piano

Om BAKgården

BAKgårdsscenen retter seg i hovedsak mot unge talenter, frivillige organisasjoner og dyktige amatører fra Bærum og omegn. Scenen er profesjonelt drevet og tilbyr kvalitet og bredde. Vi samarbeider derfor med en rekke lokale aktører, som musikkskoler, sangpedagoger, kreative linjer ved videregående skoler, Bærum kulturskole, flere lokale ildsjeler m.fl. Vi søker stadig å bli kjent med nye samarbeidspartnere.

BAKgården er åpen for alle, og har gratis formiddagsarrangementer hver helg fra mai til august. BAKgårdens publikum er sammensatt – her møtes folk på tvers av generasjoner, kjønn og sosial status. Slik sett er BAKgården en viktig møteplass og et sentralt element i stedsutviklingen i Sandvika.

BAKgården driftes av Bærum kommune.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image