Stefan Ibsen Zlatanos

Klaver
Image

Stefan vokste opp i en musikalsk familie med en norsk far og en gresk mor. Sang og musikk var en stor del av hverdagen og da hans mor allerede hadde en strålende karriere som sanger ble Stefan tidlig instruert i akkompagnement og samspill med den menneskelige stemme. Senere tok han en master i utøvende musikk med fordypning i klassisk klaver fra Norges musikkhøgskole (NMH) under Liv Glaser og Einar Henning Smebye. Han har utvekslet til Hanns Eisler Hochschule für Musik Berlin under Galina Hillenhagen Iwansowa hvor han også fant inspirasjon i de klassiske tyske klaverkomponistene.

Stefan har fulgt jazzundervisning hos Ole Henrik Gjørtz og Freddy Hoel Nilsen, noe som har bidratt til at han kan kombinere flere sjangere på en spennende og allsidig måte. 

Han har tatt undervisning i direksjon på NMH og tar jevnlig sangtimer og undervisning i jazzpiano, hammerklaver og cembalo. 

Engasjerte studier og allsidig arbeidserfaring har ført til at Stefan Ibsen Zlatanos i dag fremstår som en meget allsidig musiker med et variert repertoar av sjangere og genere han kan bidra i. 

Sommeren 2022 var han pianist in recidence på Troldhaugen med over 20 konserter på en uke.