Image
Image
lørdag 17. september 2022
, kl 19:00

Oslo Operafestival – En fortelling om Schubert

Schubert regnes som den første frie kunstneren og far til den tyske Lied. Han har ca. 1000 verk i sin katalog, men han døde bare 31 år gammel. Fordelt på Schuberts 17 produktive år utgjør dette hele 60 verk årlig, noe som plasserer Schubert som en av historiens mest produktive komponister.

Møt komponisten med de store lidenskaper, fremført i salongene og elsket av sin krets og forlatt av sin far. Hans musikk handler om kjærlighet og død, om det daglige og det høytidelige.

Medvirkende

  • Eira Sjaastad Huse, mezzosopran
  • Aleksander Nohr, baryton
  • Dorina Komani, pianist og forteller

Varighet: Ca. en time.

Program

Eira Huse

Du liebst mich nicht – tekst av August von Platen
Der Tod und das Mädchen – tekst av Matthias Claudius´
Nur wer die Sehnsucht kennt – tekst av Johann Wolfgang von Goethe
Heimliches Lieben – tekst av Karoline von Klenke
Ellens Gesang III – tekst av Adam Storck
Romanze «Der Vollmond Strahl» – tekst av Wilhelmina von Chézy

Aleksander Nohr

Am Feierabend fra Die Schöne Müllerin – tekst av Wilhelm Müller
Auf dem Flusse fra Winterreise – tekst av Wilhelm Müller
Erlkönig – tekst av Johann Wolfgang von Goethe
Der Zwerg – tekst av Matthäus von Collin
Ständchen fra Schwanengesang – tekst av Ludwig Rellstab

Dette er ikke rekkefølgen

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemsskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image