Image
Image
fredag 16. september 2022
, kl 21:00

Oslo Operafestival – Morgendagens operastjerner 1

Gamle Raadhus Scene åpner som vanlig dørene under Oslo kulturnatt. Denne konserten er med tre unge studenter fra Barratt Dues musikkinstitutt som alle er meget lovende operatalenter. Til tross for sin unge alder, er de allerede svært scenevante og vi lover en flott konsert. Det er lurt å være tidlig ute for her blir det ofte fullt.

Program for Oslo kulturnatt

Medvirkende

  • Caroline Olava Halvorsen, sopran
  • Julie Jensen Storvik, sopran
  • Filip Eshetu Steinland, bass
  • Carla Fernandes Boix, klaver

Varighet: Ca. en time uten pause.

Billetter

Fri entré, åpent for alle.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

#oslokulturnatt #holdavdatoen

Image