Image
Image
fredag 16. september 2022
, kl 22:30

Oslo Operafestival – Morgendagens operastjerner 2

Gamle Raadhus Scene pleier å ha to omganger av samme konsertprogram under Kulturnatten, men i år lager vi i stedet to forskjellige konserter for å mobilisere flere utøvere etter den lange pandemien. Denne konserter fremføres av tre studenter som nettopp er ferdige med bachelor på Norges musikkhøgskole. Også disse unge operatalentene er meget scenevante og vi regner med glimt i øyet og en kjærlighetsduett eller to.

Program for Oslo kulturnatt

Medvirkende

  • Mari Aschehoug, sopran
  • Oda Berg, sopran
  • Aksel Frisnes, baryton
  • Carla Fernades Boix, klaver

Varighet: Ca. en time og 30 minutter inklusive pause.

Billetter

Fri entré, åpent for alle.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

#oslokulturnatt #holdavdatoen

Image