Image
Image
torsdag 26. september 2024
, kl 19:00

Oslo Operafestival – VIVA PUCCINI

En av verdens aller største operakompoister, Giacomo Puccini, døde for temmelig nøyaktig 100 år siden. Nærmere bestemt 29. november 1924. Dette må vi i Oslo Operafestival markere. Vi har satt sammen et blandet program med mye av Puccinis musikk, men også noe musikk fra komponister han møtte eller ble inspirert av. Det blir garantert utdrag fra La Bohème og flere av komponistens mest kjente arier. Det hele blir bundet sammen med anekdoter og historier om Puccinis liv av Dorina Komani.

Billetter

Fri entré

Men det er lurt å hente ut gratis billett, da kommer du garantert inn. Du finner fribilletter her. (Husk å gi oss beskjed dersom du ikke skal bruke den).

Medvirkende

  • Anne Lindelöf, sopran
  • Thomas Ruud: tenor
  • Kristiania Operakor
  • Klaver: Dorina Komani

Adresse

Gamle Munch museet på Tøyen, Tøyengata 53

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image