Image
Image
fredag 15. september 2023
, kl 19:00

Oslo Operafestival – Kulturnatt: Morgendagens Operastjerner

Opera til folket inviterer til konsert på Gamle Raadhus Scene under Kulturnatt. Vær ute i god tid for her blir det alltid fullt. I kveld får publikum møte unge, dyktige operasangere på vei ut i karriere. Det blir kjente og kjære operaperler og en duett eller to. Stemningen i Gamle Raadhus pleier å være meget god, så her er det bare å glede seg. Vi er så heldige å få med Kristiania Operakor også. Et kor som har hatt en pause gjennom pandemien, men nå gjenoppstår med Marika Schultze som dirigent.

Medvirkende

  • Kaia Rullestad Teigen, sopran
  • Julie Jensen Storvik, sopran
  • Pauline Aase, sopran
  • Håkon Anvik, tenor
  • Erlend Jåsund, bass-baryton
  • Filip Eshetu Steinland, bass-baryton
  • Edel Bolstad, klaver
  • Kristiania Operakor. Dirigent/solist: Marika Schultze

Billetter

Fri entré

Dørene åpner ca. 30 min før forestillingen begynner. Vær ute i god tid. Her blir det fullt.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert. Skyggesiden har også fantastiske burgere, byens beste pommes frites og annet snadder, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30 og over gaten for Rådhusgata 19.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image