Image
Image
lørdag 29. oktober 2022
, kl 15:30

Lørdagsopera 29. oktober

Lørdagsopera (sesong 18) på Gamle Raadhus Scene. Vi gleder oss til å se deg. Dørene åpner kl 14.30, konserten begynner kl 15.30.

Ankommer du kl 14.30, kan du gå opp til oss å reservere deg plass, så kan du nyte noe godt i glasset hos naboen vår, Skyggesiden bar. Der er det ultrahyggelige folk som tar i mot våre gjester hver lørdag. Vi venter fremdeles på skjenkebevilling, så det er dessverre ikke mulig å nyte alkohol hos oss for tiden. Vi tror det blir slik ut sesongen dessverre.

Vi lover høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil. Sangerne presenterer selv hva de synger. Det blir kjente og kjære arier og duetter og noen ganger vil det være et tema gjennom forestillingen eller et utdrag fra en opera.

Medvirkende

Ida Gudim, sopran
Siv Misund, mezzosopran
Andreas Løken Taklo, klaver

Varighet ca. en time.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Det er lurt å møte opp når dørene åpner og reservere plass. Halve salen er allerede reservert til alle som har sesongkort.
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01 før kl 14.00.

For tiden venter vi på skjenkebevilling, i mellomtiden synes vi det er veldig hyggelig om våre gjester tar et glass før og/eller etter forestilling hos vår gode nabo – Skyggesiden Bar & Grill. De har veldig gode burgere og french fries m.m.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett over gaten for Rådhusgata 19.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image