Image
Image
lørdag 24. februar 2024
, kl 16:00

Lørdagsopera flyttes til Gamle Raadhus

Dessverre må vi ut av Posthallen pga. naboer som klager. Dermed må vi flytte Lørdagsopera tilbake til Gamle Raadhus Scene fra 24. februar kl 16.00.

Dørene åpner kl 15.00. Det er lurt å komme tidlig, gå opp til Gamle Raadhus Scene og reservere seg plass. Deretter kan man gå ned til naboen vår og ta noe å drikke. Det er byens triveligste lille bar og de åpner tidligere bare for vår skyld. De er med andre ord verdens beste nabo.

Dagens program

Arier og duetter fremført av fantastiske utøvere. Dørene åpner kl 15.00.

Medvirkende

Olivera Tičević, sopran
Jørgen Magnus Haslum, bass-baryton
Dorina Komani, klaver

Billetter

Fullpris: kr 250,-
A-kort: 200,-
Operamedlem: kr 200,-
PublikUng/Student: 50,-

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 1500 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image