Image
Image
torsdag 8. desember 2022
, kl 11:30

Opera for barna – Playtime

Haydn Wood (1882–1959) er mest kjent for sine populære, iørefallende melodier med preg av tidlig jazz, senromantisk harmonisering og en touch av English light music. Denne absurde fortellingen foregår ute i naturen. Vi møter forskjellige dyr og insekter og det oppstår dramatikk. Men heldigvis blir det happy ending.

Medvirkende

  • Mari Aschehoug, sopran
  • Solvi Skogstad, mezzosopran
  • Jostein Fahre, tenor
  • Edvard Sandbakken, baryton
  • Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn fra tre år og oppover.

Konserten er støttet av OBOS og Kulturrådet.

Billetter

Kr 50,-

NB! Barnehager og skoler kommer gratis inn! Meld dere på ved å sende en mail til info@operatilfolket.no
Har du spørsmål, ring Gjøril Songvoll på 95232401

Adresse

Gamle Munch
Tøyengata 53

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image