Image
Image
onsdag 14. desember 2022
, kl 21:00

Operapub i Teaterkjeller’n 14. des.

Velkommen til første sesong av Operapub i Teaterkjeller’n.

Er du klar for opera i uformelle omgivelser? I Teaterkjeller’n kommer du tett på utøverne. Solistene er unge nyutdannede og profesjonelle utøvere som har opptrådt i Norge og i utlandet på ulike operascener. Mange norske operasangeres første sceneerfaring har startet på Operapub.

Hver Operapub vil ha sin egen personlighet. Det blir to sangere hver kveld og vi har med en fantastisk pianist på laget. Her blir det høye toner og store følelser. Vi anbefaler at du prøver en av våre deilige drinker. Hvis du er heldig, dukker det opp noen overraskelser.

Medvirkende

  • Emelie Kroon, mezzosopran
  • Kosma Ranuer, baryton
  • Hannah Edmunds, sopran
  • Stefan Ibsen Zlatanos, piano

Dørene åpner kl 20.00. Sangerne synger fra kl 21.00.
Varighet ca 1,5 timer.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Ticketmaster. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Teaterkjeller’n, Akersgata 38
I kjelleren på Centralteateret

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image