Image
Image
fredag 23. september 2022
, kl 12:30

Oslo Operafestival – Opera for barna: Playtime

Haydn Wood (1882–1959) er mest kjent for sine populære, iørefallende melodier med preg av tidlig jazz, senromantisk harmonisering og en touch av English light music. Denne absurde fortellingen foregår ute i naturen. Vi møter forskjellige dyr og insekter og det oppstår dramatikk. Men heldigvis blir det happy ending.

Medvirkende

  • Mari Aschehoug, sopran
  • Solvi Skogstad, mezzosopran
  • Jostein Fahre, tenor
  • Edvard Sandbakken, baryton
  • Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Adresse

Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1 (rett over gaten for Rådhusgata 19).

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image