Image
Image
tirsdag 12. september 2023
, kl 19:00

Oslo Operafestival – Scenebetennelse: humoristisk skråblikk på musikkteater

Forestillingen Scenebetennelse blander humor med sangprestasjoner fra øverste hylle. Fantastiske solister tar publikum med på en reise gjennom musikkteaterets historie fra opera og operette til moderne musikal. Her kommer sviskene på rad og rekke. Publikum får også et innblikk i dramatikken og komikken som ofte utspiller seg BAK scenen på store operahus.

Forestillingen Scenebetennelse har det siste året gjort stor suksess på store og små scener, blant annet på hovedscenen på Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Nå tar Scenebetennelsen Oslo Operafestival også.

Har du aldri opplevd opera live, er dette kvelden du bør ta sjansen. Du vil ikke angre.

Program for Oslo Urban Week

Medvirkende

  • Silvia Moi, sopran
  • Thomas Ruud, tenor
  • Benedikte Sofie Ribe, sopran
  • Nils Harald Sødal, klaver og sang
  • Reem Riydah, sopran
  • Nils Arne Halle Erstad, tenor

Varighet: Ca. 90 minutter

Konserten er et samarbeid mellom Oslo Operafestival og Oslo Urban Week.

Billetter

Billetter kjøpes via Oslo Konserthus.
Før forestilling åpnes Oslo Operafestival utenfor Oslo Konserthus kl 18.00. Der er det fri entré. Mer info her

Adresse

Oslo Konserthus – Lille sal, Munkedamsveien 14

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.