Image
Image
onsdag 1. februar 2023
, kl 21:00

Operapub i Teaterkjeller’n 1. februar

Velkommen til andre sesong av Operapub i Teaterkjeller’n.

Er du klar for opera i uformelle omgivelser? I Teaterkjeller’n kommer du tett på utøverne. Solistene er en blanding av unge nyutdannede og profesjonelle sangere som har opptrådt i Norge og i utlandet på ulike operascener. Mange norske operasangeres første sceneerfaring har startet på Operapub. Av og til får vi besøk av veletablerte solister også.

Hver Operapub vil ha sin egen personlighet. Det blir to sangere hver kveld og vi har med en fantastisk pianist på laget. Her blir det høye toner og store følelser. Vi anbefaler at du prøver en av våre deilige drinker. Hvis du er heldig, dukker det opp noen overraskelser.

Medvirkende

  • Thomas Ruud, tenor
  • Ole Jørgen Kristiansen, baryton
  • Emil Duncumb, piano

Dørene åpner kl 20.00. Sangerne synger fra kl 21.00.
Varighet ca 1,5 timer.

Kveldens artister

Ole Jørgen Kristiansen, baryton, har vært engasjert ved operaene i Osnabrück og Wuppertal i Tyskland årene 1988-1994. Siden 1994 fram til 2015 har han vært fast ansatt som solist ved den Norske Opera & Ballett. Ole Jørgen har hatt gjesteopptredener i Kina, Serbia, Sverige, Sør Afrika, Tyskland og Finland. Han har også vært involvert i kirkekonserter og operafestivaler i inn og utland. Ole Jørgen jobber nå som freelancesanger og lærer.

Thomas Ruud, tenor, er en av Skandinavias mest ettertraktede sangere. Han hadde sin debut ved Den Norske Opera i 1994 som Grev Almaviva i «Barberen i Sevilla», en rolle han har gjentatt i mer enn 150 forestillinger, og har til nå mange av de største tenorrollene på repertoaret, slik som Don José, Pinkerton, Rodolfo, Cavaradossi, Pollione, Manrico, Steva Burya, Hoffmann, Faust, Canio og Gustav III, for å nevne noen.

Emil Duncumb, pianist, har studert ved Barratt Dues mmusikinstitutt, Royal Academy of Music, The Juilliard School of Music og Norges musikkhøgskole. Høydepunkter inkluderer konserter på Wigmore Hall og King’s Place (London), sendinger på WDR3 og BBC Radio 3 i tillegg til opptredener på Universitetets aula og Oslo konserthus. I 2022 mottok han den prestisjetunge De Unges Lindemanpris.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Ticketmaster. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Teaterkjeller’n, Akersgata 38, i kjelleren på Centralteateret

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det koster bare kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din eller gi den til en venn. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image