Image
Image
torsdag 4. april 2024
, kl 19:00

Operapub på Frauna (Frogner i Lillestrøm).

Frauna og Opera til folket, Inviterer til ny Operapub på Frogner i Lillestrøm. Det blir som vanlig lave skuldre, imponerende høye toner og god stemning. Finkultur møter pubkultur. Resultatet er magisk. God mat og drikke finnes også og masse hyggelige folk.
Medvirkende

Renate Ekerhovd, Sopran
Christina Jønsi, mezzosopran
Stefan Ibsen Zlatanos, Piano

Billetter

Kr 300,-

Billetter kan kjøpes i kassa på Frauna eller med Vipps 781609 (velg operapub 300,-).

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere få deg gode sitteplasser.

Adresse

Frauna – Frogner Lunsjbar, Frognerveien 1 2016 Frogner (Lillestrøm).

Kart

Veibeskrivelse: Det tar kun 19 min med toget fra Oslo S til Frogner stasjon. Det er så ca 3 min å gå til Frauna som ligger rett ved Kiwi.
Ta tog (R13) mot Dal kl 18.14 fra Oslo S, så rekker du det.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image