Image
Image
lørdag 24. september 2022
, kl 12:00

Oslo Operafestival – Opera for barna: Jakten på Nordlyset

Jakten på Nordlyset er en eventyrfortelling for barn med fokus på samisk kultur og med innslag av opera. Dette er en helt unik forestilling med fortellingen om Julia og Tuva som må ut å lete etter Nordlyset fordi Nordlysreven har tatt nordlyset fra dem. Dette fordi menneskene ikke er noe flinke til å ta vare på naturen eller hverandre. Publikum får også oppleve en trommereise hvor man påkaller åndene for å få hjelp.

Medvirkende

  • Mari Helander, forteller
  • Astrid Swart, sjaman
  • Maria Steinsvik, sopran
  • Julie Y. Ye, klaver

Varighet ca. 40 minutter uten pause. Passer best for barn fra tre år og oppover.

Billetter

Kr 50,-

Adresse

Christiania Torv 1

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image