Image
Image
fredag 23. september 2022
, kl 18:00

Oslo Operafestival – Teaterdirektøren (Mozart)

Der Schauspieldirektor (Teaterdirektøren) handler om teaterdirektøren Frank og buffosangeren Buff, som holder audition for den nye teatertruppen sin. To sopraner, Mademoiselle Silberklang og Madame Herz, stiller opp. De blir begge ansatt, men kommer i krangel om hvem som skal få hovedrollen og få best betalt. Krangelen leder til den kjente krangle-trioen «Ich bin die erste Sängerin» (Jeg er den beste sangerinnen). De enes til slutt om et kompromiss hvor begge får høy lønn og toppkreditering. Stykket avsluttes med en lykkelig kvartett, «Jeder Künstler strebt nach Ehre» (Hver artist strever etter ære).

Medvirkende

  • Viktoria Joner, sopran
  • Pauline Aase, sopran
  • Jostein Fahre, tenor
  • Simon Thorbjørnsen, baryton
  • Carla Fernandez Boix, klaver

Varighet: Ca. en time uten pause.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Det er lurt å møte opp når dørene åpner og reservere plass. Halve salen er allerede reservert til alle som har sesongkort.
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

 

Image