Image
Image
torsdag 22. september 2022
, kl 21:00

Oslo Operafestival – Operacabaret

En kveld hvor alt er lov! Humoristisk talent, briljant musisering og tonale krumspring – hånd i hånd.
Operacabaret, hva er det, tenker du kanskje? Vel, det er en kveld hvor alt er lov! Vi tuller og tøyser med opera, men kvaliteten er like høy som alltid. Her får utøverne vise sitt humoristiske talent i tillegg til briljant musisering og tonale krumspring du sjelden har sett maken til. Her blir det latter, men kanskje også noen tårer.
Vi gleder oss til å se deg.

Medvirkende

Renate Ekerhovd, sopran
Kirstine Borge, sopran
Emelie Kroon, mezzosopran
Jørgen Magnus Haslum, baryton
Christopher Michael Kelley, baryton
Marit Emilie Meidelsen Øvrebø, musikalartist
Mia Bjerkeli Halvorsen, musikalartist
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver og kunstnerisk leder

Varighet ca. en time og 30 minutter.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Ticketmaster. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Teaterkjeller’n, Akersgata 38
I kjelleren på Centralteateret

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image