Image
Image
onsdag 21. september 2022
, kl 19:00

Oslo Operafestival – Operafest for alle i Aulaen

Universitetets aula er et fantastisk lokale for opera fordi akustikken passer perfekt for denne kunstformen. I år har vi invitert norske sangere som synger mest i utlandet. Leif Jone Ølberg fra Nord-Norge har riktignok nettopp flyttet hjem igjen, men han har sunget mye i for eksempel København de senere årene. Ivi Karnezi fra Nesodden har sin base i Berlin og Kari Postma fra Trøndelag holder til i København og har gjort det i en årrekke. Lasse Økland fra Bergen er nyutdannet fra Royal Academy og holder for tiden til i London, mens Maria Sveinungsen er utdannet ved Operahøgskolan i Stockholm, bor i Sverige og kommer fra Lillestrøm.

Vi har også valgt å invitere tre gjester til denne konserten. Paulina Glinka og Michał Dziedzicra fra Polen og Emelie Kroon fra Sverige. Emelie er ferdig utdannet og frilanser nå rundt i Europa. Paulina vant Griegprisen i International Monika Swarowska-Walawska SINGING WITHOUT BORDERS Vocal Competition i sommer. Michał Dziedzicra vant den gjeve 1. prisen i samme konkurranse. Festivalsjef Gjøril Songvoll satt i juryen i denne konkurransen og synes det er stor stas å kunne invitere disse to til Oslo Operafestival. Opera til folket og SINGING WITHOUT BORDERS samarbeider på tvers av landegrenser.

Konferansierer: Thomas Ruud og Gjøril Songvoll

Medvirkende

  • Kari Postma, sopran
  • Ivi Karnezi, sopran
  • Paulina Glinka, sopran (Polen)
  • Emelie Kroon, mezzosopran (Sverige)
  • Maria Sveinungsen, mezzosopran
  • Thomas Ruud, tenor
  • Michał Dziedzic, tenor (Polen)
  • Lasse Økland, Baryton
  • Leif Jone Ølberg, Baryton
  • Stefan Ibsen Zlatanos, grand piano

Billetter

Billetter 300,-/220,-

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Det er lurt å møte opp når dørene åpner og reservere plass. Halve salen er allerede reservert til alle som har sesongkort.
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01.

Adresse

Karl Johans gate 47

Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemsskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Image